INGYENES
Webinár sorozat

Az előadássorzozat részeinek megvásárlását követően sajátítsd el az elméleti anyagot.

Mezítlábas edzés – bevezető

0 HUF

/ rész

Ez a rövid előadás a Mezítlábas edzés előadásom első 20 percét tartalmazza. Ezzel szeretnék egy kis ízelítőt adni abból a tudásból és hangulatból, mely az előadásaimat jellemzi.
Remélem felkelti majd az érdeklődésed a webinárium további 100 percének megtekintéséhez.
A lábboltozat és boka diszfunkciók megváltoztatják a futómozgást!
Sajnos egyre több olyan sérüléssel fordulnak hozzám amatőr és profi futók, ami megelőzhető lett volna.
A bokasüllyedés és a túl magas talpboltozat pont ilyen probléma. Amellett, hogy megváltozik a láb tartása, a térd mozgása is zavart szenved, ami nyilván a csípőre és a gerincre is kihat. Ha azt gondolod, hogy a drága futócipő majd megoldja a helyzetet, nagyon tévedsz!
Az agyon támasztott, már lassan helyettünk futó cipő csak elfedi a problémát, és így annak tudatában, hogy minden rendben, csak tovább rongáljuk a rendszert.
Mielőtt futni kezdenél a legfontosabb a lábfej-bokakomplex funkcióinak rendbe tétele.
A Mezítlábas edzés és a Futásra születtünk előadásokat pont azért készítettem, hogy segítsek a láb helyes mozgásfunkciójának visszaszerzésében, és olyan gyakorlatokat mutassak, mellyel futótechnikád nem csak helyes lesz, hanem ezáltal teljesítményed is növelheted a sérülések rizikófaktorának csökkentésével.
Webinár sorozat

Az előadássorzozat részeinek megvásárlását követően sajátítsd el az elméleti anyagot.

További webinárok

Ha érdekel az előadás további része, azt a Mezítlábas edzés előadásban találod. Ehhez az előadáshoz ajánlom figyelmedbe a Futásra születtünk előadásomat, mely a Mezítlábas edzés második része. További gyakorlatokat találsz a Láb biomechanikája előadásban is.