Általános Szerződési Feltételek

Takács Kinga, mint egyéni vállalkozó (székhely: 1112 Budapest, Hegyalja út 186 fszt.1., nyilvántartási száma: 32742284, adószáma: 66214128-1-43, a továbbiakban: „Szolgáltató”), honlapján, a https://www.movementclinic.hu oldalon (a továbbiakban: „Honlap”), valamint „Movement Clinic” elnevezésű Facebook csoportjában (a továbbiakban: „Facebook csoport”), továbbá a „Movement Clinic” elnevezésű Facebook oldalán (a továbbiakban: „Facebook oldal”), elsődlegesen rövidebb videó tartalmakat, sporttudománnyal kapcsolatos híreket jelenít meg, annak érdekében, hogy elősegítse a sporttudományi szakok szakmai munkáját, és támogassa a Honlap látógatóinak, Facebook csoport tagjainak, Facebook oldal látogatóinak szakmai fejlődését. Ezenfelül, a Szolgáltató rövidebb szakmai képzéseket is tart díjfizetés ellenében azon érdeklődők számára, akik sporttudományi elméleti és gyakorlati tudásukat fejleszteni kívánják, illetve első kézből szeretnének tájékoztatást kapni a sporttudomány legújabb fejleményeiről. Mindemellett az érdeklődők számára a „Kinga Takács” elnevezésű Youtube illetve Vimeo csatornán (a továbbiakban: „Youtube és Vimeo csatorna”) megosztott videótartalmakkal segíti a sporttudományi ismeretek további bővítését.

Annak érdekében, hogy a Szolgáltató szolgáltatásainak igénybevétele és használata zökkenőmentes lehessen, a Szolgáltató akként döntött, hogy meghatározza és megalkotja a jelen Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban „ÁSZF”).

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy igénybe kívánja venni a Szolgáltató által biztosított szolgáltatásokat, kérem figyelmesen olvassa el jelen ÁSZF-et. Felhívom figyelmét arra, hogy jelen ÁSZF elolvasását követően a Szolgáltató szolgáltatásainak igénybevételével elfogadja jelen ÁSZF- ben foglalt feltételeket.