Webinár

Az előadássorzozat részeinek megvásárlását követően sajátítsd el az elméleti anyagot.

Hogyan kezdd el a futást?

8.000 HUF

/ 1 előadás

Hogyan kezdd el a futást? – Tanácsok ülőmunkát végzőknek

Mozgásterapeutaként elsősorban amatőr és élsportolókkal foglalkozom. Mivel magam is sportoltam, tudom milyen, amikor egy sérülés hátráltatja a felkészülést. 22 év atlétika sportmúlttal a hátam mögött, szakedzői szemmel, de mégis terapeutaként gondolkodva nap, mint nap látom, hol rontják el a kezdő futók, és szereznek hosszú ideig bosszúságot okozó problémákat. A Hogyan kezd el a futást? című előadásom most épp azoknak szól, akik ülőmunka mellett választják ezt a gyönyörű, és nagyon hatékony sportot, de nem szeretnék elkövetni azokat a tipikus hibákat, melyek egy életre megkeserítik a sportolást.

A téma nagyon aktuális. Online, home office-os életünkben még többet ülünk, mint valaha. Ez megváltoztatja a testtartásunkat és tönkreteszi a mozgásfunkciónkat.
Tudtad, hogy az ülőmunka mellett vissza kell szerezned a járás és a futás képességét, mert a hosszas ülés teljesen átalakíthatja az alapvető mozgásmintáidat? Az előadás során szó lesz a rizikófaktorokról, az esetleges sérülések megelőzéséről, az edzésterv felépítéséről, a bemelegítés és a futótechnika kialakításának fontosságáról.
Webinár

Az előadássorzozat részeinek megvásárlását követően sajátítsd el az elméleti anyagot.

8.000 HUF